Rondreizen door Albanië met privé gids en chauffeur

Wil je nieuwe horizonten verkennen? Nieuwe ervaringen opdoen? Dan ben je in Albanië zeker aan het goede adres. Onze rondreizen door Albanië met privé gids en chauffeur laten je de unieke mix van natuur, cultuur en geschiedenis ontdekken. Of je nu kiest voor een actieve, culturele of lekker lui vakantie, Albanië geeft je de keuze. Mijn individueel begeleide rondreizen met professionele gidsen laten je het land tot in de kleinste hoeken verkennen.


Zodra je voet zet op Albanese bodem val je van de ene verbazing in de andere. Albanië moet je gezien hebben. Het houdt niet op om zijn bezoekers keer op keer blijft verbazen en verrassen. De ongerepte natuur, een spectaculair decor van berglandschappen, een opmerkelijk aanbod van prachtige niet te missen bezienswaardigheden, een ongelooflijke gastvrijheid, vergeten archeologische sites, een uitgestrekte kustlijn….

Op vraag van op avontuurlijke reizigers bieden we de twee achtdaagse rondreizen  ook aan in een FLY and DRIVE formule. Het wegennet gaat er razendsnel op vooruit. Het verkeer verloopt ietwat gedisciplineerder. Je kan Albanië aan het stuur van een huurwagen verkennen.  Albanië is een heel veilig land om te bereizen. Het eigenlijke gevaar schuilt in het chaotische en ongedisciplineerde verkeer. Lees het onderstaande goed voor je beslist.

Ik hou ervan om transparant te zijn in mijn informatie. Het is niet de bedoeling je vakantie te vergallen door je in een situatie te droppen die je helemaal niet verwachtte.

rondreizen door albanie met een prive gidsHou rekening met het volgende voor je beslist om voor een fly and drive vakantie te kiezen:

  • het verkeer is enorm chaotisch en de chauffeur moet de spreekwoordelijke ogen op zijn/haar rug hebben;
  • vermijdt om te sturen in het duister, een voetganger die de autostrade oversteekt of een onverlichte kar met paard is geen uitzondering:
  • bij een ongeval heeft de buitenlander steeds ongelijk;
  • een huurwagen is nooit voor 100 procent schade verzekerd. Bij wet is voorzien dat de huurder altijd verantwoordelijk blijft voor minstens 10 procent van de schade aan het eigen voertuig.

    De prijzen voor Fly and Drive zijn altijd op aanvraag.