Strandvakantie in Albanië

Hotel Premium Beach ★★★ aan het strand van Golem

Troeven van hotel Premium Beach

  • Direct aan een wit zand strand
  • Wellness centrum
  • Drie zwembaden
  • Lekkere keuken
  • Ruime kamers
strandvakantie in albanie

Golem is een rustige badplaats ligt op een uur rijden van de hoofdstad Tirana.

Het Premium Beach Hotel opende de deuren in 2018. Het wordt beschouwd als een trendsetter.

Het hotel ligt in eerste lijn aan een wit zand strand. Het beschikt over drie zwembaden: 1 overdekt en 2 in open lucht.

Het Spa & Wellness van het hotel biedt de gasten een stressvrije belevenis. Het brengt je naar een wereld waar eeuwen oude spa rituelen en tradities worden gevolgd om je een bijzonder gevoel van welbehagen te bezorgen.

Net zoals Oost en West elkaar in Albanië ontmoeten, heeft het wellness centrum een fusie weten te maken tussen oude geneeskundige behandelingen en moderne therapieën. Het doel  is om de gast naar een emotionele, mentale, geestelijke en fysische balans te leiden.

Overtollige energie kun je kwijt in het fitness centrum. En dat kan wel van pas komen als je alles eet wat je wordt aangeboden.

Het hotel beschikt over twee restaurants. Een hoofrestaurant waar ontbijt, middagmaal en avondmaal worden opgediend. Dit is in de eerste plaats voor gasten die er in half of vol pension verblijven.

Wie een iets intiemere sfeer opzoekt kan terecht in het à-la-carte restaurant.

Beide restaurants houden eraan om hun gasten het beste voor te schotelen in lokale als internationale keuken. Je kunt er dus genieten van al het lekkers dat de Albanese keuken te bieden heeft.

Aan drank zal het je ook niet ontbreken. Het hotel beschikt over 5 verschillende bars die over het hotel verspreid zijn. Je vindt ze van het zwembad tot in de lounge.

Er zijn vier verschillende kamertypes beschikbaar. Van de standaard tweepersoonskamer met 1 groot bed of twee single bedden tot de grotere familie of executive kamers. Al dan niet met of zonder zeezicht.

Dit hotel is ideaal om te relaxen van onze rondreizen voor de terugvlucht naar Brussel aan te vatten.

De prijzen van het verblijf zijn steeds op aanvraag. Naargelang het seizoen en de bezetting kunnen die variëren tussen € 150 en …. per kamer in vol pension. Wij zijn echter goed geplaatst om de betere kamerprijzen te bemachtigen.