Strandvakantie in Albanië

Hotel Premium Beach ★★★ aan het strand van Golem

Hoogtepunten van Premium Beach Hotel ★★★★★

  • Direct aan een wit zand strand
  • Wellness centrum
  • Drie zwembaden
  • Lekkere keuken
  • Ruime kamers

Golem is ideaal voor een strandvakantie in Albanië. Het is een rustige badplaats die op een uur rijden van de hoofdstad Tirana ligt.

Het Premium Beach Hotel opende de deuren in 2018. Het wordt beschouwd als een trendsetter.strandvakantie in albanië

Het hotel ligt in eerste lijn aan een wit zand strand. Het beschikt over drie zwembaden: 1 overdekt en 2 in open lucht.

Het Spa & Wellness van het hotel biedt de gasten een stressvrije belevenis. Het brengt je naar een wereld waar eeuwen oude spa rituelen en tradities worden gevolgd om je een bijzonder gevoel van welbehagen te bezorgen.

Net zoals Oost en West elkaar in Albanië ontmoeten, heeft het wellness centrum een fusie weten te maken tussen oude geneeskundige behandelingen en moderne therapieën. Het doel  is om de gast naar een emotionele, mentale, geestelijke en fysische balans te leiden.

Overtollige energie kun je kwijt in het fitness centrum. En dat kan wel van pas komen als je alles eet wat je wordt aangeboden.

Het hotel beschikt over twee restaurants. In het hoofrestaurant wordt ontbijt, middagmaal en avondmaal opgediend. Dit is in de eerste plaats voor gasten die er in half of vol pension verblijven.

Een intiemere sfeer vind je in het à-la-carte restaurant.strandvakantie in albanië 

Beide restaurants houden eraan om hun gasten het beste voor te schotelen van zowel de lokale als de internationale keuken. Je kunt er genieten van al het lekkers dat de Albanese keuken biedt.

Aan drank zal het je ook niet ontbreken. Er zijn 5 verschillende bars over het hotel verspreid. Je vindt ze van het zwembad tot in de lounge.

Er zijn vier verschillende kamertypes beschikbaar. Van de standaard tweepersoonskamer met 1 groot bed of twee single bedden tot de grotere familie of executive kamers. Al dan niet met of zonder zeezicht.

Dit hotel is ideaal om te relaxen aan het einde van onze rondreizen voor je de terugvlucht naar Brussel aanvat. Of gewoon, om een leuke strandvakantie in Albanië te beleven.

De prijzen van het verblijf zijn steeds op aanvraag. Naargelang het seizoen en de bezetting kunnen die variëren tussen € 150 en …. per kamer. Wij zijn echter goed geplaatst om de betere kamerprijzen te bemachtigen.