Wat bezoeken in Albanië?

Er is heel wat te zien in Albanië

Albanië is niet meteen het eerste land waar je aan denkt om je vakantie door te brengen. Maar als je een boeiende bestemming zoekt, zet Albanië bovenaan je lijst. Albanië zal niet teleurstellen. Er is heel wat te zien in Albanië. Ik verzorg je een onvergetelijke reis met niet te missen hoogtepunten.

Je kunt heel wat bezoeken in Albanië. Het land is rijk aan cultuur, natuur en geschiedenis. Albanië levert enorme inspanningen om dit patrimonium te beschermen. Bijna 40 procent van het grondgebied is op een of andere manier beschermd. Albanië is een toeristische duizendpoot. Het bied een schat aan mogelijkheden om te bezoeken of rond te trekken. Albanië is een gastvrije en veilige bestemming. De ervaren gidsen/chauffeurs die we met je op pad sturen om het te ontdekken kennen het land op hun duimpje. Samen met hen verken je Albanië in de best mogelijke omstandigheden.

Albanië is een Noord Zuid verhaal. In het Noorden overheerst de natuur met de Albanese Alpen en het Meer van Koman. Het Zuiden is dan weer uitermate geschikt voor wie cultuur zoekt.

Ongeacht je interesse, er heel wat te bezoeken in Albanië

De belangrijkste bezienswaardigheden zijn gemarkeerd op onderstaand kaartje. Klik en ontdek Albanië.

wat bezoeken in albanië