Wat is er te zien in Albanië?

Albanië is meteen het eerste land waar je aan denkt om je vakantie door te brengen. Maar als je een boeiende bestemming zoekt, zet dit dan bovenaan je lijst. Albanië zal niet teleurstellen. Je kan er zoveel zien en beleven. Ik verzorg je een onvergetelijke reis met niet te missen hoogtepunten.

Albanië is rijk aan cultuur, natuur en geschiedenis. Het land levert enorme inspanningen om dit te beschermen. Bijna 40 procent van het grondgebied is op een of andere manier beschermd. Albanië is een toeristische duizendpoot. Het bied een schat aan mogelijkheden om te bezoeken of rond te trekken. Albanië is een gastvrije en veilige bestemming. De ervaren gidsen/chauffeurs die we met je op pad sturen om het land te ontdekken kennen het land op hun duimpje. Samen met hen verken je Albanië in de best mogelijke omstandigheden.

Albanië is Noord Zuid verhaal. In het Noorden overheerst de natuur met de Albanese Alpen en het Meer van Koman. Het Zuiden is dan weer uitermate geschikt voor wie cultuur zoekt.

De belangrijkste bezienswaardigheden zijn gemarkeerd op het kaartje.

wat is er te zien in albanie

Ontdek Albanië, klik op de blauwe markeerpunten.